Portfolio

Een blik op onze activiteiten

Frame running bij atletiekvereniging Lionitas

 Vijf jaar geleden is Kirsten begonnen met het begeleiden van, in eerste instantie, jonge atleten bij deze opkomende nieuwe sport. Volg Kirsten en haar atleten op https://www.instagram.com/framerunning_avlionitas. We werken samen met Lionitas aan een inclusieve samenleving. Iedereen mag bewegen en heeft recht op een plek in onze sport- en verenigingsleven. Laten we samen de wereld in beweging brengen!

Fundamental skillstrainingen jeugdopleiding SC Cambuur
2021 tot heden

Ruben geeft veelzijdig beweegtrainingen aan de jeugdvoetballers van de voetbalschool van SC Cambuur. Cambuur noemt dit FMS. FMS is gebaseerd op het Athletic Skills Model (ASM), waarbij alles uiteindelijk draait om het verbeteren van de coördinatie. Want een betere beweger heeft een grotere kans om een betere voetballer te worden!

'Beweegshop' voor Runningtherapie Nederland 

Op vrijdag 6 oktober heeft Ruben een beweegshop gegeven aan therapeuten van  Runningtherapie Nederland. Een 'workshop' die in het teken stond van veelzijdig bewegen. Op basis van de 10 grondvormen van het ASM hebben we gekeken hoe we hardlooptherapie veelzijdiger kunnen maken met een focus op plezier!

SC Cambuur Voetbalkamp 

24-26 juli 2023

Het voetbalkamp van SC Cambuur bij SC Leovardia gecoördineerd. Drie dagen lang hebben zo'n 80 spelers zich vermaakt met allemaal verschillende oefen en partijvormen. Plezier in voetballen stond voorop. Een voetbalkamp in de visie van SC Cambuur, plezier en inzet!